Dragi prieteni , copii, adolescenti, parinti, profesori.

Astazi  25-07-2020 conducerea festivalului ‘’MAMAIA COPIILOR’’  la implinirea a 20 de ani de existenta a luat o hotarare grea, dar necesara.

Din cauza pandemiei si a cresterii alarmante a cazurilor de COVID-19 in tara si in zona litoralului, precum si la sfaturile venite din partea institutiilor operative si pentru a nu va pune sanatatea in pericol, a fost luata hotararea ca acesta editie sa fie amanata pentru  anul viitor  .

1-Pentru sectiunea de Interpretare cei ce au trimis taxa vor ramane inscrisi cu conditia de a modifica fisa de inscriere cu datele noi anul viitor. Daca cineva doreste restituirea taxei o poate face prin cerere indicand contul bancar si numele. Diplomele de calificare oferite festivalurilor partenere direct in finala, raman valabile.

  2-La sectiunea de Creatie a fost luata impreuna cu partenerii urmatoarea hotarare:

Deoarece se implinesc 100 de ani de la infiintarea UNIUNII COMPZITORILOR si 20 ani de ‘’MAMAIA COPIILOR’’  iar fodurile pentru realizarea unui dublu album au fost alocate , pentru a marca acest eveniment, creatiile muzicale alese de juriu la preselectia din data de 24 iulie  vor intra intr-o editie speciala, realizata din materialele audio-video ce se vor trimite pana la data de 17 august. Se va trimite o filmare in format Mp.4 la o rezolutie cat mai buna care sa contina melodia din concurs respectandu-se categoria de varsta la care piesa a fost promovata.

Editia speciala din acest an se va transmite on-line . Detaliile transmisiei vor fi afisate pe siteul nostru. Albumul ce va contine melodiile din concurs va fi editat si lansat pana la data transmisiei on-line.

Daca cineva doreste sa isi retraga melodia din concurs are obligativitatea de a ne comunica in scris si de a trimite contul bancar si numele.

Piesele ce se vor regasi pe album vor face obiectul unei seri speciale anul viitor in cadrul festivalului.

Stimati prieteni trebuie impreuna sa trecem cu bine de acesta perioada si sa pastram dragostea pentru valorile culturii romane pregatindu-ne pe mai departe in spiritul frumos si generos al muzicii. Dorim succes celor de la sectiunea de creatie si va asteptam cu speranta si dragoste de cultura, anul viitor.

Oricand cu sufletul alaturi voi.

Directorul festivalului,

LIVIU MANOLACHE