ANUNT IMPORTANT!

La cererea mai multor creatori de muzica si interpreti ce doresc a participa la festival , perioada de depunere a aplicatiilor se modifica astfel:

– Pentru sectiunea de CREATIE ultima data de depunere este 2 aug. 2019 , urmand ca selectia sa fie facuta in data de 5 aug. 2019

– Pentru sectiune de INTERPRETARE inscrierile continua pana la data de 24 aug. 2019.

Directia Festivalului Mamaia Copiilor

ANUNT FESTIVAL 2019

Stimati prieteni , pentru editia a XIX-a festivalului nostru va facem cunoscut ca datorita lipsei  bugetului in institutiile partenere nu mai putem astepta raspunsul acestora si prin urmare am decis urmatoarele :

Festivalul se va desfasura in perioada 2-7 septembrie 2019 la casa de Cultura a Sindicatelor din Constanta dupa urmatorul program  :

In zilele de 2 si 3 septembrie au loc preselectiile pentru toate categoriile individuale si de grup

Pentru sectiune de creatie preselectiile vor avea loc in ziua de 29 iulie la Bucuresti.

Festivalul se desfasoara in perioada 5-7 septembrie in Casa de Cultura – Constanta.

 

FOARTE IMPORTANT

Cei ce nu au reusit in finala festivalului pot participa la spectacolele conexe ce sunt programete pe litoral . Astfel toti cei prezenti pot fi la mare in toata acesta perioada 2-8 septembrie,in cadrul programului LITORALUL PENTRU TOTI in care seviciile de cazare au pret redus. Toate detaliile legate de taxe , transmitere , parteneri si mod de desfasurare detaliat se vor publica pe site dupa alocarea bugetului .

 

INSCRIERILE SE POT FACE ONLINE INCEPAND DIN DATA DE 1 IUNIE 2019

Va multumim si va asteptam cu drag